Maartje Laarakker

Business
Around the business

Business around the business

ZONDER STRESS FLOREREN BINNEN  HET ONDERNEMERSGEZIN

VOOR WIE IS HET?

Ik help partners van gevestigde ondernemers die willen investeren in hun eigen ontwikkeling en die sterk de behoefte hebben om meer in hun eigen kracht te komen. Die zoeken naar balans en harmonie en naar een voor zichzelf en voor het gezin werkende arbeid-rustverhouding.

WAT LEVERT HET JE OP?

Aan het einde van onze samenwerking zul je merken dat je bewust meer voor jezelf kunt kiezen. Je hebt houvast gekregen hoe alle ballen in het gezin hoog te houden en hebt de ruimte om aan je eigen wensen en doelen te werken. Jouw grotere kracht straalt af op alle gezinsleven. Ook al vraagt het bedrijf veel aandacht jij zorgt ervoor dat er harmonie en balans is. 

WAT GAAN WE DOEN?

In mijn traject ‘Business Around the Business’ werken we 6 maanden samen naar een omgeving waarin jij stressvrij kunt floreren. Dit traject is echt een 1 op 1 traject waarin jij centraal staat. Ik ben er om je gedurende deze periode te ondersteunen, enthousiasmeren en ik houd je accountable voor de doelen die jezelf gesteld hebt. We kijken naar de patronen die je  tegenhouden om jezelf op de eerste plek te zetten en gaan daarmee aan de slag.

NU OOK MOGELIJK OM I.P.V. 6 MAANDEN EERST EENS
1 TOT 3 MAANDEN SAMEN TE WERKEN

HOE PRECIES?

Deze onderdelen vormen de basis van het Business Around the Business:

  • We hebben zes coachingssessies op locatie. Dit betekent dat we echt fysiek met elkaar aan de slag gaan. Geen online gedoe.
  • In twee korte accountabilitysessies per maand ondersteun ik je in het proces. Dit om je te blijven enthousiasmeren en ondersteunen. Jezelf uit kunnen spreken lucht op en geeft de ruimte om te groeien.
  • Een lunch op een mooie inspirerende locatie zorgt ervoor dat je echt even weg komt uit de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden en dat je echt even mag gaan genieten. Je hebt daarna veel nieuwe inzichten waarmee je aan de slag kunt gaan.
  • De 24/7 toegang tot de “ML” (Maartje Laarakker) app zorgt ervoor dat je voorzien wordt van tips, tricks, oefeningen en informatie die je helpen om je eigen wensen en doelen na te streven. Dit om uiteindelijk zonder stress te kunnen floreren binnen jouw gezin. 

Deze onderdelen vormen de basis van het traject maar de specifieke invulling is maatwerk. Samen kijken we aan het begin hoe en wanneer welke onderdelen in te zetten en waar nodig te schrappen of extra’s toe te voegen.

WAT MAAKT DIT TRAJECT BIJZONDER?

Je krijgt toegang tot mijn gedachten door middel van een eigen persoonlijk app waarin ik je voorzie van tips, tricks, oefeningen en informatie die relevant voor je kunnen zijn of die je helpen te groeien. Met de ML app zorg ik ervoor dat, ondanks dat ik er niet altijd fysiek ben, je toch echt het gevoel heb dat ik naast je sta, je support en begeleidt in de stappen die je te zetten hebt. Via deze app kunnen we dan ook gemakkelijk met elkaar communiceren zodra je ergens tegenaan loopt of juist als je successen hebt om te vieren.

FAQ

Nee dit is echt alleen voor jou als partner van de ondernemer dus niet met samen met de ondernemer. Het is dan ook geen relatietherapie of koppel coaching. 

Jij staat centraal en wij gaan er samen voor zorgen dan jij in je kracht komt te staan.

NU OOK MOGELIJK OM I.P.V. 6 MAANDEN EERST 1 TOT 3 MAANDEN SAMEN TE WERKEN!

We werken 6 maanden samen. Uit ervaring weet ik dat 6 maanden in het begin misschien lang aan kunnen voelen maar voordat je het weet zijn de 6 maanden weer voorbij. 

6 maanden is ook een bewuste keuze. Het aanpassen en veranderen van bepaalde patronen of routines maar ook uitvoering geven aan wensen doelen heeft tijd nodig. Dit is niet iets wat van de een op andere dag lukt. 

Een mooie uitspraak vind ik altijd: “je overschat wat je in een dag kunt doen maar onderschat wat je in een jaar kunt bereiken”. Dit is precies waar we samen mee aan de slag gaan.

In principe wel. 

Op dit moment is het zo dat het traject echt een 1 op 1 traject is. Maar we zien ook de kracht van delen en sparren met gelijkgestemden. We zijn er dan ook mee bezig om livedagen te organiseren waarin je kunt sparren met mensen in gelijksoortige situaties. Dit is nooit verplicht en altijd eigen vrije keuze.

Aan de hand van een eerste gesprek kijken we (geheel vrijblijvend) of dit traject iets is wat passend voor jou kan zijn. Mocht het op dit moment niet passend zijn, dan no hard feelings! De deur blijft altijd open staan voor verdere vragen of een tweede gesprek.

Je kunt op elk gewenst moment met dit traject starten. Zodra er is getekend voor akkoord wordt alles in gang gezet en krijg je direct toegang tot de ML app. 

De investering bedraagt 997 euro per maand of 5500 euro als je in een keer betaalt. Overige betaaltermijnen zijn mogelijk en de bedragen zijn excl. btw.

VOEL JIJ JE AANGESPROKEN?

Laat hier je telefoonnummer en mailadres achter en we nemen snel contact met je op.