Maartje Laarakker

OVER MIJ

Mijn naam is Maartje Laarakker. Ik ben van nature een verbinder met en tussen andere mensen. Ik geloof dat een goede arbeid-rustverhouding belangrijk is voor de (mentale) gezondheid, en dat een gestructureerde planning helpt bij het vinden daarvan. Ik weet als geen ander hoe belangrijk een juiste arbeid-rustverhouding is. Daarom wil ik jou graag helpen bij het vinden van jouw juiste balans, waarmee jij stappen kan maken en kunt groeien zonder jezelf te verliezen.

ALS EEN TOPSPORTER NIET AL ZIJN ENERGIE IN DE JUISTE ACTIES EN DOELEN STEEKT, ZAL HIJ NOOIT DE RESULTATEN BEHALEN WAAR HIJ VAN DROOMT.

BEREIK JE DOELEN MET EEN GESTRUCTUREERDE PLANNING​

Als iemand die altijd maar denkt in kwartieren en iemand die altijd veel te veel in haar dag wil proppen, weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een goede planning te maken en je vervolgens ook aan deze planning te houden. Dat is een van de redenen dat de planner is ontstaan: een houvast waarmee je je dag kunt plannen op een manier waarmee je jouw doelen ook daadwerkelijk kunt bereiken.

MIJN ACHTERGROND

Met een afgeronde bedrijfseconomische opleiding, ben ik het werkend leven begonnen in de financiële wereld. Echter werd mij al snel duidelijk dat dit niet helemaal mijn plek was en ben ik mij verder gaan ontwikkelen op het gebied van (mentale sport)coaching. Ik heb zowel in internationale, als het MKB en non-profit organisaties ervaring op mogen doen. Deze diversiteit aan gebieden en de verscheidenheid aan sectoren waarin ik werkzaam ben geweest, zorgen voor een breed scala aan kennis en ervaring.

kernzaken

Mijn werkzaamheden bij Kernzaken zijn voornamelijk gericht op het aanbrengen van structuren binnen de organisatie en het automatiseren van processen. Daarbij ondersteun ik in de dagelijkse gang van zaken en draag ik zorg voor de financiële administratie. Binnen ons kleine team hebben we, ook in de tijd van corona, veel managers, leidinggevende en directeuren kunnen ondersteunen en begeleiden in het handelen vanuit intuïtie. Dit vanuit een duidelijk opgezette organisatiestructuur.

Het doel van mijn werkzaamheden is het vereenvoudigen, vergemakkelijken en automatiseren van operationele werkzaamheden, zodat de Jolien zich volledig kan focussen op het leveren van haar diensten.  

Balans

Mijn werkzaamheden bij Balans Venray zijn voornamelijk gericht op het aanbrengen van structuur binnen de organisatie. Als huidverzorgingsspecialist is Rosanne erg goed in het uitoefenen van haar vak, maar ervaart zij problemen bij het goed neerzetten van haar organisatie.

Het doel van mijn werkzaamheden is het aanbrengen van structuren in documenten, prijsafspraken en financiën, zodat Rosanne zich volledig kan focussen op het leveren van haar diensten.

NOOIT TE JONG VOOR PROFESSIONELE GROEI

Je bent niet alleen nooit te oud om te leren, maar je bent ook nooit te jong voor professionele groei. Een coach kan je hier doelgericht bij helpen. Zelf kijk ik ook al een aantal jaar samen met mijn coach naar de balans tussen de doelen in mijn carrière, mijn mentale gezondheid en privéleven. Het geheel van deze aspecten staan dan ook voor mij direct met elkaar in verbinding. De coaching zorgt ervoor dat ik met een heldere blik zo optimaal mogelijk kan presteren.