Maartje Laarakker

bUSINESS

Om een bedrijf optimale resultaten te laten behalen is het van belang om aandacht te schenken aan alle aspecten van de business. Een integrale benadering waarbij alle facetten van de organisatie worden belicht is in de veranderkunde dan ook onmisbaar geworden. Het wordt steeds belangrijker tijdig veranderingen te herkennen en zo processen, structuren en doelen bij te sturen. De menselijke factor is hierin zeer bepalend voor het falen of slagen van de veranderprocessen.

Verandermanagement is in mijn ogen dan ook het effectief sturing kunnen geven aan alle integrale activiteiten die gericht zijn op het aanpassen van een organisatie aan strategische wijzigingen.

PROJECTBASIS

INTERIM

COACHING

PROJECTBASIS

Als freelancer richt ik mij op MKB-bedrijven die interne vraagstukken hebben liggen die opgelost dienen te worden. Ik bied hierin de ondersteuning, advies en begeleiding om het project tot een goed resultaat te brengen. Met het uiteindelijke doel de organisatie op een efficiënte manier in te richten zodat de aandacht van de ondernemer voornamelijk uit kan gaan naar de daadwerkelijke business. Samen gaan we op zoek naar een maatwerkoplossing die past binnen het bedrijf.

Dit veranderproces wordt ingericht aan de hand van 4 pijlers:

WERKWIJZE

01.
ANALYSEREN

Samen het vraagstuk afpellen en het uiteindelijke doel vaststellen.

02.
STRUCTUREREN

Vanuit een gestructureerde visie sturing en uitvoering geven aan het project.

03.
POSITIONEREN

Begeleiding bieden in de ontwikkeling van de ondernemer en het team.

04.
EVALUEREN

Een goede eindevaluatie en waar nodig is nog bijsturen.

INTERIM

Naast de freelanceprojecten ben ik ook beschikbaar voor interim opdrachten. Dit op het gebied van project– en verandermanagement in zowel profit als non-profit organisaties. 

COACHING

Als (performance) coach ga ik gezamenlijk met het team of management op zoek naar de punten die ze ervan weerhouden optimale resultaten te kunnen behalen. Ik help op een resultaatgerichte manier prestaties te verbeteren

Geen Tijd? Geen probleem!

Laat hier je telefoonnummer en mailadres achter en dan zal ik contact met je opnemen.